RESURSE UMANE

In cadrul companiei noastre isi desfasoara activitatea un colectiv de 610 angajati, care colaboreaza in realizarea produselor de inalta calitate pentru clientii nostri.

Cea mai motivanta parte a muncii noastre este ca putem contribui la succesul clientilor nostri si suntem constienti ca NU VINDEM UN PRODUS, CI UN BENEFICIU PE CARE PRODUSUL NOSTRU IL OFERA CLIENTULUI.

Angajatii nostri se perfectioneaza zilnic si au succes in actiunile lor zilnice, deoarece activitatea in cadrul companiei noastre are la baza 4 principii care reprezinta cultura si viziunea UPET SA:

1. A fi lider

Oferim posibilitatea si incurajam salariatii nostri sa-si asume raspunderea pentru rezolvarea problemelor de orice complexitate si pentru realizarea cu succes a activitatii lor .

2. Profesionalismul

Angajatii nostri sunt oameni cu un inalt nivel de competenta si capacitate de adaptare la orice schimbare. Deciziile lor fac posibila rezolvarea problemelor din sistemul UPET.

3. Loialitate

Noi ne desfasuram activitatea pornind de la premiza „succesul tau - succesul nostru" permitand convergenta intereselor personale cu interesele firmei.

4. Motivarea angajatilor

Noi credem in motivarea corecta si potrivita pentru angajatii nostri ceea ce ii determina sa fie multumiti si mandri ca fac parte din compania UPET;

Mai mult decat atat, angajatii nostri au o vasta experienta in service-ul instalatiilor ca parte a serviciilor acordate de noi post vanzare. Oferind aceste servicii clientilor din intreaga lume, le-a permis sa dobandeasca si sa-si dezvolte cunostinte internationale in astfel de activitati.

 

  • In luna octombrie 2013 a fost livrata catre o companie din Bulgaria o instalatie de 1080 HP, tip UPET 75 (TD 160).

   detalii
  • In luna noiembrie 2013 a fost livrata catre o companie din Polonia o instalatie de 1080 HP, tip UPET 75 (TD 160).

   detalii
  • In luna februarie 2014 s-a livrat catre o tara din Uniunea Europeana o instalatie de 550 HP, tip UPET 55 (TD 125).

   detalii
  • Cucerit de profesionalismul specialistilor nostri, de calitatea produselor si serviciilor oferite, clientul din Polonia s-a decis ...

   detalii
  • La inceputul lunii aprilie 2014 a fost livrata instalatia de 160 tf, tip UPET 75. Este o instalatie standard cu sarcina la carlig ...

   detalii
  • Se fac ultimele pregatiri pentru livrarea instalatiei de foraj montata pe autosasiu, tip TD 200.

   detalii
  • In perioada 11-12 noiembrie, UPET SA a prezentat noua instalatie de foraj UPET 105 (TD 200) pe semiremorca.

   detalii
  • In luna ianuarie 2015, UPET SA Targoviste, va finaliza instalatia de foraj de 1080 HP, tip UPET 105 (TD 200) cu sarcina la carlig ...

   detalii
  • In perioada 27-28 noiembrie 2014, UPET a livrat catre o tara din Uniunea Europeana o instalatie de 1080 HP, tip UPET 105 (TD 200).

   detalii
  • Pe 11 decembrie 2014 a fost livrata instalatia de foraj de 1080 HP, tip UPET 105 (TD 200), montata pe autosasiu cu 7 axe.

   detalii